Lugnet efter stormen

Igår var det ingen vanlig dag för igår var det min & Gs födelsedag. Hurra, hurra, hurra!
Några vänner kom hit och vi gick ut och åt allihopa efter lite bubbel här hemma. Isabella var med och charmade självklart personalen på restaurangen så dom tog hand om henne så vi fick äta vår varmrätt i lugn och ro 🙂 Efter restaurangen bjöd vi på desserten här hemma och vi hade en mysig kväll tillsammans.
Kalsaet i torsdags blev mycket lyckat. Ett stort tack allesammans för alla superbra och fina presenter som Jag, Isabella och G fick. Foton kommer inom kort att läggas upp här om man är lite nyfiken. Det är skönt att det är gjort nu så man kan andas igen och ägna sig åt något annat. Jag hoppas bara att alla tyckte att det var lika lyckat som vi.
Idag har vi bara tagit det lugnt vilket var behövligt vill jag lova. Isabellas farmor kom i förmiddags upp och lämnade en cykel åt G som han ska ha för att cykla till och från jobbet på. Självklart bjöd vi henne på fika, vi har ju lite över om man säger så 🙂
Annars har vi varit i lekparken och gungat en hel del idag i det härliga vädret.

image695
Isabella var en glad tjej på vår födelsedag

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.