Dålig start efter ett bra slut

Nu har vi kommit hem från vår minisemester i Göteborg, vi har haft det jätte bra. Kanon väder och kanon sällskap, det kunde inte bli bättre. Tyvärr var det ju inte bara vi som tog en liten semester denna helg så vi var definitivt inte ensamma på vägarna. Ner i torsdags kom vi 5 mil sedan tog det tvär stopp i två timmar pga en olycka. Hem igår var det ungefär samma sak men det får man ju räkna med när man åker en sådan helg 🙂 Självklart har vi varit på Liseberg, i Slottskogen, Botaniska trädgården, Fiskekyrka, åkt spårvagn och gjort mycket annat som man gör när man är i Göteborg. Ett bra slut på veckan helt enkelt. Ett stort tack till Anna och Alex som tog väl hand om oss där nere. Även ett stort tack till mamma som tog hand om Tjorven.
Min morgon idag har inte börjat särskilt bra…Det blev sent igår då Isabella vägrade sova eftersom hon sov så mycket i bilen och hon var fruktansvärt mammig, så vid halv ett somnade vi nog och sedan ringde väckarklockan 6! Snoozade lite väl länge fast Isabella tog ju sovmorgon den lilla rackarungen, ha ha! Jag hamnade i köer till jobbet, men jag är ju van att köa nu så det var lugnt 🙂 Jag hann inte fixa min frukost eftersom jag snoozade så det blev en bit choklad!!! Ingår inte riktigt i min diet, visserligen var det en mörk 70% men ändå. Nu sitter jag här på jobbet och försöker att piggna till och göra lite nytta.
Skriver mer ikväll om vår göteborgsresa och då kommer även lite bilder.
Ha en bra måndag allesammans!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.