Isabellas första midsommar

På morgonen åkte vi ner till Isabellas mormor och fick en god frukost, Isabella åt självklart sin gröt redan innan vi åkte hemifrån. Efter frukosten tog vi vår traditionella promenad för att plocka en bukett med blommor för att ställa på bordet samt binda en krans. I år band jag ju självklart en liten krans åt Isabella. Sedan kom gammelmormor över och vi åt sill och potatis till lunch. Eftermiddagen spenderade vi med fikakorg på hembyggdsgården med alla andra från trakten. Det blev ingen dans kring midsommarstången för oss i år men det är alltid så kul att titta på alla glada små barn som vill dansa om och om igen. På kvällen åkte vi till några vänner på Gs sida, där grillade vi och hade det mysigt.
Vädret var helt okej igår eller ja det var ju inte strålande sol och varmt men den enda lilla regnskur som kom igår kom när vi ändå var inne och förberedde kvällen så det gjorde inte oss någonting 🙂
Hoppas att ni oxå hade en härlig midsommarafton!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.