Tisdag

Nu fick jag till lite bilder från Göteborg, kanske inte vart superbra men jag har försökt iallafall 🙂

Ikväll har jag och Isabella tagit en promenad när jag kom hem från jobbet, skönt att komma ut och röra sig efter en dag inne på en kontorsstol. Jag försöker att åka in tidigt till jobbet så att jag kan komma hem tidigt. Vi tog en sväng förbi lekparken så att Isabella fick gunga en stund.
Isabella fick prova att äta lite själv för att få känna och smaka lite, hon tycker att det är kul. Kladdigt blir det och det är tur att vi har en automatisk dammsugare vid namn Tjorven, för det mesta hamnar ju på golvet.
Kvällsbadet fick bli i diskhon då badbaljan var upptagen av ett Vanishbad för våra nerkladdade kläder 🙂 Men det gick ju lika bra i diskhon.
Nu är det fotbollen som gäller här hemma, Heja Sverige!


Kan själv!


Vår söta badanka

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.