Shopping

På förmiddagen idag åkte jag och Isabella till Farsta för ett nytt shoppingförsök, tyvärr gick det inge bra denna gång heller. Vi fick iallafall med oss några saker på listan som tex en ny pyjamas till Isabella och ett par nya leggins och en bikini (måste ta årets premiärdopp snart) till mig. Självklart råkade jag sticka in huvudet på PO.P och shoppa lite yttligare på rean 🙂
På vägen hem ringde min moster och ville hitta på något så vi tog en sväng in till stan för att fika eller nåt. Det blev en supergod glass i hembakad våffla i Gamla stan och sedan strosa vi omkring. I vintras förälskade jag mig i en klänning från Gudrun Sjödén men det blev aldrig av att jag tog mig dit och sedan har jag bara glömt bort det men idag gick vi in i butiken och klänningen fick följa med mig hem 🙂 Den är enkel och skön och kommer nog att bli en favorit.
 


Bild tagen från Gudrun Sjödén

Det har varit en kanondag, hoppas ni oxå har haft det!


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.