Skoshopping

I dag kom Isabellas mormor upp och hälsade på och vi åkte iväg för att hitta ett par nya skor åt vår lilla prinsessa. Hon går riktigt bra numera och det känns som att det bara är en tidsfråga nu innan hon släpper och travar iväg själv. Hon står längre stunder alldeles själv men så när hon kommer på sig själv att hon inte håller i sig så sätter hon sig ner direkt. Så nu behöver hon ett par ordentliga skor som hon kan gåöva i när vi är ute. Tyvärr var alla sandaler i hennes storlek slut, jag var ute efter ett par vita sandaler från kavat men vi får jaga vidare. Det blev ett par "att ha så länge"-skor, jag tyckte att dom var supersnygga och jag kunde inte låta bli även fast dom inte är ordentliga och stadiga.


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.