Tisdag

Idag åkte jag och Isabella till mitt jobb för att rensa ur mina lådor, pärmar och lite annat smått och gott. Det känns konstigt att jag inte ska komma tillbaka dit och jobba något mer. Isabella charmade alla som vanligt så jag kunde ifred pyssla med rensningen medans hon gick från famn till famn och busade med alla mina kollegor. Efter jobbesöket for vi till Barnens Hus för att kolla in en ny bilbarnstol, det börjar bli dags att byta nu snart. Isabella var för trött efter allt stoj med mina kollegor så vi fortsatte in på Maxi där hon tog en powernap i kundvagnen.
Dagen har annars bestått av lek, mys, sagostund och en massa bus!
Imorgon kommer tant-Anna hit och ska stanna hos oss tills på lördag. Hon kom upp från Göteborg till sina föräldrar i söndags där hon ska spendera några semesterveckor, det är så roligt att ha henne uppe och vi ska hitta på en massa skoj!
Nä nu är det sovatime!


Isabella reser sig upp mot allt men helst mot fotpallen.
Det blir några blåmärken i bland

Isabella under vardagsrumsbordet

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.