Tisdag

Idag skulle jag och Isabella ta en sväng in till stan men jag väntade på ett samtal från Ikea på hemtelefonen (och kom på efteråt att jag hade ju kunnat vidarekoppla telefonen till mobilen) så vi blev hemma då Ikea inte ringde förrän efter lunch. Men det var helt okej för Ikea var så behjälpliga och snälla, så det blir nog en shoppingrunda imorgon istället. Dagen har vi spenderat till mesatdels utomhus då det har varit soligt och varmt.  Det är härligt att vara hemma igen men det har hänt massor med vår lilla prinsessa den månaden som jag har jobbat. Isabella tar sig nu fram till stor del själv och fort går det i mellanåt och när det blir knäpptyst då vet man att det händer saker som inte ska hända. Som idag till exempel blev det alldeles knäpptyst och jag vände mig om och ser hur hon har krypit fram till den stora blomkrukan på golvet i vardagsrummet, ställt sig upp och slänger ut blomjord på golvet. Busunge!


Isabella i lekparken idag

Nu ska vi mysa, G har köpt gottgott så det blir nog soffan och en film som gäller här ikväll.
Hoppas ni oxå får en mysig tisdagskväll!

Kram å Hej 

Leave a comment

Your email address will not be published.