Trött

Idag är jag fruktansvärt trött, kan ju ha att göra med en sen kväll igår och en tidig morgon idag. Jag känner mig som en gammal tant när man har varit ute och slirat till efter tolv på kvällen och känner sig helt däckad dagen efter. Jag är inte van längre…hi hi! Men kul var det! Tänk förr när man var ute till fem på morgonen och gärna gick ut två dagar i rad, fast på den tiden kunde man oftast sova på dagarna. Hi hi! 🙂
Idag hämtade Annas föräldrar henne hem till sig igen, det är så tomt! Vi mötte upp dom på Ikea då dom hade lite ärenden där och självklart kunde ju inte jag låta bli att gå in och handla lite 🙂 Två rosa mattor och några bordstabletter fick följa med hem. Mattorna är till Isabellas hörna som jag håller på att fixa i vardagsrummet. Åhh vad jag önskar att vi hade en trea! Men men det kommer väl det med när vi har vunnit på lotto eller nåt… 🙂 Det är roligt att fixa, jag älskar sådana projekt.
Nu väntar vi på att G ska komma hem från jobbet men det är tyvärr ett tag kvar tills dess.
Hoppas att ni får en härlig lördagskväll allesammans!


Isabella i Ikeavagnen idag

2 rosa mattor fick följa med hem

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.