Begangnat

Jag brukar inte handla begangnat så ofta men ikväll har jag köpt en UJ till Isabella av en shopoholicmamma. Eller begangnad är nästan överdrivet i detta fall då den inte är använd mer än typ två gånger och inköpt i juli så den känns helt sprillans ny, så det är väl helt okej ändå. Vi är nöjda för nu får vi mer plats i bilen när vi ska ut och åka. Tur att Isabella inte kunde sova ikväll pga att magen stökade så vi kunde ge oss iväg. Men jag måste säga att det var en upplevelse att stå ute i regnet och försöka att fälla ihop en vagn för första gången samtidigt som Isabella satt en aningen trött i bilstolen och gnällde och dessutom hade jag en bil som väntade på att få min trånga fickparkering. Som tur var det en mycket tålmodig och snäll farbror som väntade 🙂 Väl hemma så fanns det självklart ingen parkering på vår gata heller, letade nämligen en kvart på Östermalm där jag köpte vagnen, så det var bara att köra runt runt och leta igen. Ge mig ett hus med ett garage!! He he!! Och vad händer? jo när jag kommer utanför porten så har en bil åkt, vad annars.. Ja sen kom nästa problem…hur förvarar man två vagnar i en liten två:a på 52 kvadratmeter?? Jag tänkte nämligen inte på att förflytta vår Emmaljunga innan jag åkte hemifrån..men en stark kvinna reder sig själv eller vad brukar man säga?? 🙂
Nu ska jag ta och hänga mig på tork och dricka en kopp värmande te innan det är dags att krypa till kojs. Isabella snussar skönt i sin säng.

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.