Fullspäckad dag

Idag har det varit fulle rulle kanelbulle hela dagen! Phu! Jag och Isabella började dagen med att storhandla då vi fått vår kära frys lagad och kall. Sedan var det bara hem och snabbstäda för efter lunchen kom en tjej på visning av vår lägenhet för ett eventuellt byte. Tyvärr har vi inte sett hennes ännu och jag är skeptiskt men man ska aldrig säga aldrig…På eftermiddagen kom Isabellas mormor på besök efter att hon slutat jobbet och hon hade med sig ett varsit litet paket till "barnen". Tjorven fick ett gottistuggben och i Isabellas paket låg ett litet lejon, dom blev så glada båda två! Både Tjorven och Isabella busade och höll igång mormor och vi tog en sväng till lekparken. Efter allt bus var vi så hungriga och vi gick hem och åt en god middag tillsammans. Efter middagen var vi och tittade på en lokal för att ha till Isabellas 1 års kalas i  oktober, den va helt okej eller den ligger här i huset brevid så det blir smidigt så jag slog till och bokade den. Så kan man bocka en sak till på veckans lista 🙂 Åhh snart ska jag börja spåna på kalasinbjudningar..
Nu ska jag sätta mig i soffan med en tidning och slappa lite, kanske läsa lite favoritbloggar 🙂
Hoppas att ni hade en bra tisdag!


En glad tjej i lekparken idag

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.