Hålla tummarna

Idag ska vi hålla tummarna! G ska nämligen på två stycken arbetsintervjuer på eftermiddagen idag.
Det ser ut att bli lite halvtråkigt väder ute idag fast det finns ju fortfarnade chans för att det spricker upp, hoppas hoppas! Vi hade nämligen tänkt att åka med till ena stället dit G ska och tagit en promenad medans han är på intervjuen. Men nu får vi se hur det blir….
Just nu håller Isabella på med sin favoritsysselsättning, riva ut böckerna ur bokhyllan i en hög på golvet. Hon sitter ofta eller står och "läser" i en bok och sedan kommer hon krypandes med en utvald som mamma eller pappa ska läsa för henne.
Nähe nu bankar hon på tvn undrar om hon vill se OS eller Bolibompa? 🙂
Hoppas ni får en bra onsdag!

                                      

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.