Helgen

Helgen flög förbi med en väldig hastighet tycker jag! Vi har tillbringat helgen tillsammans och njutit av sista ledigheten innan vardagen kommer tillbaka igen. Jag har rensat i lite gamla kartonger från mammas förråd och jag kan säga att vi behöver nog inte köpa några nya böcker till Isabella iallafall 🙂 Det var bland annat Pettsson, Alfons, Billy, spöket Laban, Lotta på Bråkmakargatan, Pippi, Kejsarens nya kläder och många många andra både lite mer okända och gamla fina klassiker. Men eftersom vi bor så förbaskat litet och Isabella inte är så stor ännu så fick böckerna hoppa ner i källarförrådet och vänta så länge. Däremot ställde vi in alla små pixi-böckerna på Isabellas hylla och gissa om hon blev glad? Hon älskar ju att "läsa" just nu! I en kartong hittade jag en massa vykort & brev som jag fått med posten mellan -84 & -93, det var så roligt att läsa. Mina flitigaste vykortsskrivare var min kära farmor, tack för alla fina rader som du skrivit till mig! Farfar, mormor & morfar, kusin Stefan, kusin Martin, pappa, Anna, Viola & Tessan var också några flitiga vykortsskrivare från semestrar, god julönskningar, gratulationer och kalasinbjudningar. Så kul att läsa, jag satt i flera timmar och läste och skrattade. Tack allesammans!
Annars har vi tagit en härlig promenad i Vinterviken, tagit en runda på stan, tittat på OS, myst i soffan med film och fikat med en föredetta gemensam kollega till mig och G. En helt okej helg helt enkelt! Hoppas ni oxå hade det!  


Isabella leker medan vi fikar


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.