Kvällsrundan

Vi tog en härlig promenad i Djursholm i kvällssolen medans G var på en arbetsintervju. Solen sken och vi gick längs vattnet och mös. Tjorven passade på att ta ett skönt kvällsdopp. Det är rätt kul att se alla stora fina hus. Eller hus är väl synd att säga när dom är så stora 🙂
Det har gått bra för G på båda intervjuerna idag så nu är det bara att väga för och nackdelar mot varandra. Han har inte sökt något av jobben utan dom har efterfrågat honom så det är lite roligt. Kul att min älskling är efterfrågad 🙂 Man måste ju få skryta lite ibland…
Nu ska vi myspysa hela familjen, Isabella verkar inte så intresserad av att gå och lägga sig dom närmaste timmarna då hon tog en liten powernap i bilen hem.
Hoppas ni har haft en härlig onsdag!


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.