Onsdag

Jaha nu var denna onsdag oxå över, rackarns var tar tiden vägen??
Jag har precis fått en liten sprallig Isabella att äntligen slå igen dom små blå och hoppas nu att hon sover hela natten. Hon har sovit väldigt oroligt nu på sistone och i natt tror jag att vi vaknade 1 gång i timmen men det har bara varit lite gnäll och när nappen stoppats in så snussade hon vidare igen. Jag tror att hon har börjat att drömma mycket och sen är det nog ännu fler tänder på gång.
Idag har vi varit på Öppna förskolan och lekt jätte jätte mycket. Isabella tyckte att det var superkul att leka med så många roliga barn, det var totalt 16 andra barn där idag. Efter sångstund och ännu mera lek så fick jag nästan dra min lilla prinsessa därifrån för att hon behövde sova lite men hon ville nog hellre ha lekt lite till. På eftermiddagen tog vi en sväng till Babyland sedan blev det eftermiddagsvila för samtliga tjejer i familjen Andersson/Lindström 🙂 Jag är ändå trött nu fast jag sov middag så det blir nog till att krypa ner snart iallafall. Gäsp.
Har tyvärr inte några kort att bjuda på från vår dag idag, batteriet tog slut och jag har glömt att ladda det igen. Men jag bjuder på två kort när isabella leker med en liten hundvalp när vi var nere i Skåne.

Hoppas ni hade en bra onsdag allesammans!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.