Sjuklingar

Isabella och jag är två små sjuklingar idag. Jag blev dunderförkyld igår på kalaset och har idag även halsont och lite feber. Isabella är lite piggare idag iallafall men hon röjer på som vanligt. Idag blir det väldigt lugnt här hemma med en massa söndagsmys! Å det bästa av allt, mys med HELA familjen! Självklart är det fint väder även idag och det känns som att man hellre att velat hittat på saker ute idag än att ligga inne och krya på sig…men men thats life! En liten promenad blir det iallafall, Tjorven behöver ju gå ut och dessutom åt jag en massa smaskig tårta igår 🙂
Nä nu ska vi bädda ner oss igen och ta förmiddagsvilan.
Hoppas ni får en toppensöndag!


Den lilla sjuklingen i familjen busar på morgonkvisten


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.