Äppel päppel piron paron….

Idag for vi ner till min farmor och farfar och plockade en kasse med äpplen. Rackarns vad mycket äpplen dom fick på träden i år igen. Nu har jag en kasse som jag ska ta reda på när jag får möjlighet. Jag tänkte göra lite nytt äppelmos och frysa in klyftor att kunna ta fram och baka med under hösten, kanske blir det något med äpple till 1 årskalaset 🙂
Isabella röjde på och visade gammelfarmor och gammelfarfar att hon numera kan gå och krypa jätte fort, gapa större än fågelungarna när det finns något ätbart, samt hitta på en massa bus.
Ikväll har vi haft en massa trubbel med Isabellas mage, den har varit knasig i några dagar nu så vi får se om vi måste kolla upp den snart. Vi har testat en massa för att få bukt med problemet men inget verkar hjälpa tyvärr.
Det var en liten söt prinsessa som hittade min kasse med äpplen ikväll så det är flera äpplen som numera har några konstiga hål… 🙂
Nä nu vill Tjorven mysa, hoppas ni haft en bra onsdag!


En söt liten tjuv!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.