En hemmadag

G började sitt nya jobb idag, spännande och det betyder lite nya rutiner och lite annat tänk för oss. Han har tex nu lite längre resväg och kommer att ha bilen ganska mycket och jag har ju varit bortskämd med att jämt ha haft bilen och kunnat flänga hit och dit som jag själv velat. Men jag vänjer mig nog :)Eftersom G jobbar dag idag och Tjorven inte kan lämnas själv pga ögat så blir det en mysig hemmadag, men det är rätt skönt att bara vara ibland. Visserligen var vi ju hemma ganska mycket förra veckan då vi låg sjuka. Men det blir mycket bus, lek och fix som gäller idag. Jag ska försöka att hitta en bra fortsättningskurs i babysim att anmäla Isabella till, någon som har något bra förslag?
Morgonen här har varit lite knasig men nu sover äntligen lilla prinsessan sin första vila så jag ska ta och göra lite nytta nu 🙂


Isabella tittar på TV på morgonen


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.