En mysig helg på landet

Igår åkte jag , Isabella och Tjorven ner till min mamma, G jobbar tyvärr även denna helg. Där nere har vi busat , myst och fått god mat. Sen det bästa av allt jag fick sovmorgon imorse, efter att jag varit uppe och gett Tjorven sin morgonmedicin så kröp jag ner igen och somnade om till klockan 10!! Jag vet inte när jag senast sov sååå länge, skönt! Idag tog vi en promenad över till gammelmormor och fikade. Efter middagen ikväll så köade vi hemåt med alla andra stockholmare som flytt staden över helgen, men skönt nog så är det inte lika mycket köer längre som det är på sommaren. Isabella kunde inte hålla sig vaken på färden hem så hon har hållt mig sällskap hela kvällen.
Imorgon är G ledig och det ska bli mysigt att få en dag tillsammans, jag längtar så!
Hoppas ni oxå har haft en bra helg!

Grr!! Rackarns bananer!! Det går inte att lägga ut några bilder här på bloggen! Återkommer med bilder från helgen imorgon eller så provar jag lite senare!


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.