Full rulle nästan hela dagen

Idag har det varit full rulle nästan hela dagen här hemma. Vi tog en lång paus i lekandet och vilade en lång eftermiddags vila annars har det varit bus och lek för hela slanten. Hon är snabb vår lilla busunge, på några få sekunder hann hon riva ner alla blöjorna i badrummet för att i nästa stund hitta min plånbok i skötväskan och tömma ur alla korten, kvitton och annat smått och gott. Två sekunder senare har hon snott reklamen innanför ytterdörren och rivit den i bitar inne i vardagsrummet och även fått tag i postit-blocket så det satt tomma postitlappar överallt 🙂 Busunge!
Nu är pappa G hemma och vi ska äta middag och mysa.
Hoppas ni har haft en bra start på veckan och på månaden!


Bus med mamma


Kolla min mage! 🙂


Mammas och pappas lilla busunge

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.