Måndag igen..

Jaha då var det måndag igen…veckorna rullar verkligen på i raketfart!
Kvällen och natten har varit riktigt jobbig här hemma och jag hoppas verkligen att Isabella kryar på sig snart. Vi upptäckte yttligare en ny tand igår så det kanske är den som spökar med snor och magtrubbel.
Igår var det full rulle här hemma hela dagen, pappa och pappas hund Pepsi var här och hälsade på och det var jätte roligt. Tjorven tyckte att det var roligt med en lekkamrat och Isabella tyckte att det var roligt när hundarna sprang omkring henne på golvet, hon tyckte ju även att det var roligt att få leka med sin morfar. Tyvärr så glömde jag helt bort att fotografera.
Idag är G ledig men han vaknade med halsont så han blir nog ganska liggande idag och Isabella kan ju inte ge sig iväg på aktiviteter när hon mår som hon gör, det blir alltså en lugn dag här hemma. Snart ska jag åka med Tjorven på återbesök för ögat.
Ha en bra måndag!


Isabella leker på morgonkvisten med sina fina klossar som hon fick av sin morfar igår

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.