Tisdag

Idag vid lunch var jag iväg på ett spinning- och corepass på Sats vid Globen, åhh så skönt det var! Känner mig som en ny människa 🙂
Här hemma har det annars varit bus och lek som stått på schemat men det känns faktiskt som att Isabella är lite piggare idag. Men vi kommer nog att få vara hemma denna vecka från alla aktiviteter, jag gillar ju inte när andra kommer med snoriga barn..
Nu har vi ätit middag och vi alla ska nu gå ut på en runda med Tjorven. Ikväll tänkte vi titta på den nya serien på 4:an, Maria Wern -Främmande fågel, hoppas den är bra. Vi får väl se om Isabella gör oss sällskap eller inte 🙂
Ha en mysig kväll allesammans!


Magneter är roliga

Pappa byggde torn och Isabella rev ner dom

Giraffer är smaskens 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.