Torsdag

Idag har vi tvättat och fixat och sedan på eftermiddagen mötte jag och Isabella upp Maja och hennes mamma och testade Älvsjös öppna förskola. Den var helt okej, Isabella tyckte om att hon kunde gå med en gåvagn utan att det tog stopp efter typ tre steg 🙂 Dessutom hade dom ett bollhav till Isabellas stora förtjusning. Det är kul att testa lite olika öppna förskolor för ingen är den andra lik, nu har vi testat Liljeholmens, Midsommarkransens och Älvsjös öppna förskola och fler ska vi prova.
Det är roligt att komma iväg och låta Isabella leka med lite andra barn och lite andra leksaker dessutom lär man ju känna lite andra föräldrar och barn och det är kul.
Nu ska vi laga middag!


Isabella och Maja leker i bollhavet.
Tyvärr såg dom ju inte så överdrivet glada ut på mina foton…

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.