Två gnällspikar

Idag är ingen bra dag alls för varken mig eller Isabella! Vi har knappt sovit i natt alls då Isabella har hostat, haft svårt att andas pga av allt snor och slem sen att hon envisas med att vara tvungen att ha nappen i munnen gör inte det hela lättare! Isabella är idag snorig, hostig och lite febrig och jag har mensvärk, huvudvärk och mår illa så vi är inte alls på humör. Jag sov när Isabella sov förra vilan och det var skönt. G jobbade över igår kväll/natt så han sov kvar på jobbet eftersom han skulle jobba tidigt idag och numera jobbar på andra sidan stan så nu längtar vi extra mycket efter honom! Han har lovat att ta hem mat på vägen från jobbet! Ynkliga lilla jag ha ha! Självklart så är Tjorven på dunderbra humör idag och ville gå en extrasväng idag på promenaden vilket inte hör till vanligheterna så vad gör man jo man uppfyller hennes önskan men då vägrade Isabella att sitta i vagnen så då var det bara att kånka 10 kg barn med en ömmande rygg men vad gör man inte 🙂
Nä nu ska jag bespara er på mer gnäll! Vi leker och är lite glada i mellanåt oxå faktiskt 🙂
Hoppas ni har en 100 gånger bättre söndag!Isabella var jätte snäll och hjälpte mig med tvätten idag

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.