Besök hos doktorn

Vid 17.00 hade Isabella en tid hos en jourdoktor i Liljeholmen för sin snuva och hosta. Hon är fortfarande en ganska pigg och glad liten tjej och hon äter med lika god aptit som vanligt men hon hostar så mycket att hon har svårt att sova stackaren. Ja det är väl väldigt svårt för oss alla att sova när hon hostar så, tom för Tjorven och då är det illa!! He He!! Jag gillade inte doktorn vi fick och ja visst jag är väldigt kräsen och gillar inte sjukvården men denna doktor var inte bra med barn överhuvudtaget och hon skulle nog ha gått i pension för flera år sedan vilket nog hade varit bra för alla! Hur som helst så var Isabella lite röd i ena örat så hon fick penecillin mot det och en hostmedicin mot hostan utskriven så hon kan sova igen. Hon var jätte duktig att ta sin första dos med medicin nu innan hon gick och lade sig. Mammas duktiga lilla tjej! Jag håller nu tummarna på att hon fortsätter så och att hon inte brås på mig när det gäller att ta medicin för då kommer det att bli en hård kamp i 5 dagar framåt 🙂 
Hoppas ni har haft en bra torsdag!


Isabella snussar skönt i sin säng, än så länge med huvudet på kudden… 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.