Fredag

Ja vad ska man hitta på när man bara kan vara hemma och inte gå iväg på en massa aktiviteter eller låta Isabella leka med lite andra barn? Jo men vi har fått även denna dag att gå kan jag lova, vi har ju varandra och vi kan hitta på mycket bus tillsammans! Vi har till exempel myst hela familjen i sängen en stund mitt på dagen innan G åkte till jobbet och då lekte vi med alla gosedjuren. Vi har haft en egen sångstund och spelat med maraccasarna och sedan hade vi en sagostund och Isabella valde ut vilka böcker som vi skulle läsa. Vi tog på eftermiddagen en sväng bort till Coop för att handla en köttbit till middagen, sedan har vi dammsugit tillsammans och efter vår smaskiga middag hade vi fredagsdans! Jag önskar att jag hade bilder på några av Isabellas dansmoves men tyvärr så gör dom sig inte lika bra på bild som i verkligheten. Hennes specalitet är moonwalk fast i krypläge och en annan är när hon står och stampar allt hon kan med fötterna, hon är helt underbar! Nu ikväll tog vi ett skönt bad tillsammans innan det var medicin- och vällingtime. Isabella har idag tagit sig lite för sitt öra så jag hoppas verkligen nu att penicillinet tar bort det så hon slipper uppleva när det värker hål på trumhinnan. Usch det är så hemskt jag fick senast uppleva det vid nyår förra året och det är inget jag önskar någon!
Nu sover prinsessan och jag ska sitta lite här och sedan tänkte jag kolla på Shall we dance? och det bästa av allt, det står en skål med chokladpudding i kylen och väntar på mig 🙂
Hoppas ni får en trevlig helg allesammans!
Här är lite bilder från vår dag….


Mammas lilla hjäpreda hjälper till att packa upp kassen från Coop


Isabella och jag


Tjorven gör en av sina favoriter på en av promenaderna det vill säga rullar sig i gräset


Mammas lilla hjälpreda hjälper till med dammsugaren


Isabella är lite mindre hjälpsam…. 🙂


Isabella läser en saga                                   Tjorven var lite extra sällskapsjuk idag
                                                                           och ville vara med oss och leka

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.