Regnigt, blåsigt och kallt Stockholm

Idag efter vår blöta morgonpromenad for vi iväg till Kungens kurva för att handla lite inför Isabellas kalas som vi ska ha den 26:e okt (dagen innan 1 årsdagen) Det blev först en runda och traditionell köttbullslunch på Ikea 🙂 Isabella fick oxå äta några köttbullar fast med pasta till och det tyckte hon verkligen om. Hon vill ju ha samma som mamma och pappa äter numera ha ha! och hur ofta äter vi köttbullar på Ikea? så hon fick smaka! Efter maten lekte Isabella lite i lekhörnan innan det var dags att plocka ihop det vi skulle ha. Efter Ikea blev det en liten sväng på City Gross för inhandling av papptallrikar och andra engångsartiklar, vi gör det väldigt enkelt för oss denna gång annars är jag inget stort fan av engångsartiklar. Sorry pappa men du kommer att få äta tårta på assietter från Duni Ha Ha! 🙂 (Pappa arbetade som säljare på Finess när jag var liten och dom stora konkurrenterna till dom var just Duni)
Ikväll jobbar G så vi brudar i familjen fick ge oss ut i det ruggiga vädret igen men det hade slutat att regna iallafall och sedan gick vi in å mös 🙂 Nattningen blev lite senare ikväll precis som jag trodde eftersom Isabella sov så länge i eftermiddags.
Hoppas ni haft en mysig torsdag allesammans!


Det finns mycket att titta på inne på Ikea
Isabella är så duktig & kan dricka själv numera


Isabella tyckte lunchen på Ikea var smaskig!


Isabella leker för fullt i Ikeas ena lekhörna

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.