Slutkörda

Jag är helt slut efter denna eftermiddag!! Det var en jätte mysig eftermiddag med Sofi och Elis och vi har varit ute i friska luften i ca 5,5 timme! Vi började iallafall eftermiddagen med att titta på djuren i parken i Aspudden och sedan gick vi och åt mellis på uteserveringen i Vinterviken. Därefter promenerade vi till Gröndal där bussen fick skjutsa oss en bit för att hinna hem till middagstiden, tack snälla Sofi för hjälpen på och av bussen (1:a gången jag åkte buss med barn, hund och vagn samtidigt) förresten ska jag nog ringa SL och klaga på att han klämde oss i bussdörrarna 700 gånger!!!! Jag tog med Tjorven idag på vår runda och det tar på krafterna ibland när man är ute med hund och barn när min hjärna bara går på halvfart och ännu jobbigare nu när Tjorven är lite knasig för att hon ska löpa snart. Jag fick skämmas ett antal gånger för henne idag och hon gjorde nog inget vidare bra första intryck på Sofi men Elis verkade gilla att vovven Tjorven var med 🙂 Det mest pinsamma som ALDRIG har hänt förrut och som jag inte trodde NÅGONSIN skulle inträffa var att Tjorven juckade mot Sofis ben!!! Tjorven är en tjej! Jag upprepar, Tjorven är en tjej! Hur kan detta ens vara möjligt???? Pinsamt var det iallafall, men Sofi det kanske var en komplimang från Tjorven sida att hon tycker att du är skitsnygg…
När vi kom hem gick Tjorven raka vägen till sin säng och somnade innan hon ens lagt sig, Isabella fick burkmat och därefter slängde jag mig på soffan! Isabella röjde runt i 180 som vanligt och tittade lite konstigt på mig och Tjorven som låg helt utslagna ha ha!! Behöver jag säga att G tog med sig hämtmat efter jobbet?? 🙂 Det blir tidigt i säng ikväll ha ha!! Kristin inlägget om rutinerna som jag lovade får nog bli av imorgon för nu ska jag mysa med G och TV:n 🙂
Hoppas ni har haft en bra dag med lika mycket solsken som vi!

     
          Isabella åt mellis utomhus idag                       Isabella gav sig iväg på upptäcktsfärd

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.