Testing, testing….

Idag testar jag lite nya rutiner eftersom våra förra inte passar längre ju med att Isabella har blivit större och inte behöver sova på samma sätt på dagarna längre. Det är svårt att få mat-,sov & lekklockan att fungera perfekt. Men nu testar vi oss fram tills vi hittar en bra rytm. Det kan ju ta några dagar innan man vet vad som funkar. Hur sover era barn på dagarna?
Idag gick vi på förmiddagen ner till lekparken som dom tyvärr i princip har rivit innan sommaren, kvar finns gungor och en labyrint. Men det räckte för oss att leka med idag men vi hoppas ju på att dom bygger upp allt på nytt igen.
Det har varit riktigt fint väder ute idag och när Isabellas mormor kom i eftermiddag tog vi med henne på en liten promenad bland alla höstlöv. 
Hoppas att ni har haft en bra tisdag!
Isabella gungar


Isabella kommer springande i labyrinten


Stackars Tjorven hittade inte ut ur labyrinten ha ha!!


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.