Back in town..

Helgen har jag, Isabella och Tjorven spenderat nere hos min mamma. I lördags var vi ute en massa i kylan och vi lekte med alla leksaker hemma hos Isabellas mormor och sedan åkte vi hem till gammelmormor på middag. Efter middagen tog vi en mycket kylig kvällspromenad till kyrkogården och tände ljus på graverna, det är så fint när alla har tänt och det lyser så vackert i mörkret.
Idag har vi varit ut i det fina men kalla vädret, vi tog en sväng upp till min moster och tittade på deras nya fina spis. Isabella har haft fullt upp med att försöka jaga och prata med kissekatterna hela helgen, hon är så söt! Men när min moster tog sin katt i famnen så att Isabella kunde få klappa så var katten bara intressant i några få seknunder men sedan när den gick så var den mycket mer intressant igen.
Hoppas ni har haft en bra helg allesammans!


Isabella leker hos mormor


Isabella försöker att få tag i min katt Fanny som smart nog gömt sig bra.. 🙂


Mormors fiskar sprang iallafall inte bort


Isabella testar sin nya overall i mormors trädgård som just nu är en byggarbetsplats

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.