Fredag

Idag efter lunch kom min mamma upp och hälsade på. Vi tog en sväng bort i regnet till Parvels nya butik Pralin som öppnade i Älvsjö idag. En mysig liten butik med en massa fina saker, så gör ett besök om ni har vägarna förbi Älvsjö. Vi bjöd mamma/mormor på min hemmagjorda ostkaka till mellis och den blev superduper god! Efter mellis åkte jag och handlade lite och mamma vara hemma med Isabella och Tjorven, det är skönt att få handla själv ibland faktiskt. G jobbar hela dagen idag och kommer väl hem i natt så det var roligt att mamma kom och gjorde oss lite sällskap idag, tack!
Just nu har jag en liten prinsessa som vaknade och inte kunde somna om och efter 1 timmes omnattningsförsök gav jag upp! Det är ju så typiskt för just ikväll har jag tusen saker som jag skulle göra, några av dom är förberedelser inför i morgon då vi ska iväg ganska tidigt. Vi ska till Uppsala och träffa några vänner innan vi ska på 70 årskalas i Stor vreta, som ligger utanför Uppsala, det är Gs morbror som fyller år. Nu skulle det ha varit skönt om G hade varit hemma….men that´s life! 🙂
Hoppas ni har haft en bra fredag och ha en trevlig helg allesammans!


Isabella håller som vanligt koll på ugnen & ostkakan blev supergod!


Isabella fick en liten inför julen present från Pralin idag av sin mormor


Vi är ute med Tjorven och leker i väntan på att mamma/mormor ska komma


En som vill hoppa i plurret men först ska det rivas ur lite av mammas saker…

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.