Hej mitt vinterland……

Idag gick vi bort till Coop i snövädret för att handla och då fick jag testa att köra vår UJ-vagn i snömodd på oplogade trottoarer. Den fick helt klart godkänt, men det var mer eller mindre ett träningspass att ta sig fram idag! Men jag klagar inte för jag älskar när det är snö!!
På Coop skulle vi köpa en pulka till Isabella men efter helgens snöväder så fanns det bara en enda liten pulka kvar!!! Jag hade tänkt att köpa en röd pulka men den sista pulkan var rosa så det fick väl gå… 🙂
Om det lättar så blir det en premiärtur med den idag annars så blir det imorgon när vi ska ner till gammelfarmor & gammelfarafar på lunch och sedan äta middag och fira Isabellas kompis Kristoffer. Kanske blir det ett pulkarace med honom? 🙂
Ikväll tänkte jag göra våfflor till dessert, mums vad jag längtar!!!
Hoppas ni oxå har haft en bra måndag! Tänk denna vecka blir min sista mammalediga vecka till 100% fram till påsken 🙁 Men Isabella ska ju få vara hemma med sin pappa istället på dagarna!!!


Åhhh snö fast usch va det blåser…

Vi går in igen va?…

Kom igen nu matte det är ju jätte vidrigt väder ute, vad ska vi ut och göra???
Kissa? Jag kan hålla mig!


Nya pulkan!


Isabella var tvungen att testa pulkan inne så fort hon vaknade från eftermiddagsvilan

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.