Lördag

Imorse började Isabella gnälla tidigt som vanligt men efter en liten slurk med välling (hon drack dåligt med välling innan hon lade sig igår) så somnade vi om och nästa gång jag tittade på klockan var den 8.34!!! Sköööönt!
På förmiddagen åkte jag in till stan och köpte en present och hämtade ut våra biobiljetter för ikväll kommer Jennie och Mia och dom ska vara barn- och hundvakt. Jag och G ska gå och se nya Bondfilmen och sedan ta oss en sväng till Natalie som har in-& utflyttnings och 25 årsfest (allt i ett) och det ska bli roligt!
Här hemma just nu så röjer Isabella runt och hon bubblar en massa och ska visa oss en massa saker 🙂
Hoppas ni får en toppenlördag!
Ps. Glöm inte bort Farsdag i morgon!

Isabella älskar att läsa i sina böcker och gärna högt för oss alla 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.