Måndag igen..

Jisses vad dagarna, helgerna & veckorna rusar på…
Idag har vi tiggt till oss att få ha bilen, jippie! Så idag ska jag och Isabella ut på äventyr med forden 🙂 eller ja vi ska iallafall åka och köpa en refil till blöjhinken he he!! Jag har alltid varit van att kunna flänga runt i bil hit och dit när jag vill men nu sedan G bytte jobb "behöver" han bilen till jobbet så jag har känt mig lite låst på sistone. Det är en vanesak och jag bor ju nära stan med bra kommunikationer och kan få tag i allt utan att använda någon bil men det är som sagt en vanesak… 🙂
Isabella klev upp idag pigg som en nötkärna och sprang direkt ut i köket där hon lämnat sin sparkbil, som hon numera kan ta sig fram med lite smått själv, och klättrade upp och spelade och stojjade medans jag gjorde välling. Jag vaknade inte riktigt med lika mycket energi men jag kommer nog snart igång, det verkar som att solen tänker titta fram idag 🙂
Hoppas ni får en bra måndag!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.