Pysselkväll

Igår kväll var jag på tjej- & pysselkväll hemma hos Sofi, det var jätte trevligt. Vi fick jätte goda pajer till middag och mumsig efterrätt 🙂 Efter middagen pysslade vi, drack lite vin och snackade om allt mellan himmel och jord! Det var jätte kul jag kände ju ingen annan än Sofi men dom andra tjejerna var jätte trevliga och roliga så det var bara skoj!
Jag sydde en halsduk/scarves till Isabella den blev jättefin efter Sofis lilla räddning. Jag hade nämligen lite svårt att sy rakt och jag kunde tyvärr inte skylla på vinet i det läget ha ha!! Sedan gick tråden av hela tiden!!!! Några av tjejerna dekorerade ljus, några gjorde skålar av dukar och det gjordes även reflexer och allt blev jätte fint! Tack tjejer för en trevlig kväll!
Nu ska jag snart iväg med min vän Sara, vi ska gå lite på stan, äta lunch och sedan ska vi till Sturebadet och relaxa och få ansiktsbehandlingar!! Det ska bli såååå skönt! En riktig mammalyx helg denna helg, med det är man väl värd?? 🙂
Hoppas ni får en bra söndag!


Så här fin blev scarvesen/halsduk som jag gjorde igår till Isabella på pysselkvällen


Isabella testade sin nya scarves


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.