Vår söndag

På eftermiddagen idag tog jag, Tjorven och Isabella en långpromenad i det gråa, trista vädret medans G tog en sväng på "Det goda köket"-mässan i Älvsjö. Isabella sov bra på dagen idag så det är skönt, kanske har vi äntligen hittat bra rutiner igen?! Jag har ätit allt onyttigt som bara fanns här hemma idag, chips, godis,(ja Jennie var ju här igår) nötter, kakor, ost…behöver jag säga att jag har en fruktansvärd mensvärk. Fick nästan lite flaschbacks från precis innan förlossningen för det gjorde så extremt ont ett tag och jag började hojjta här hemma om att det inte blir några fler barn någonsin… 🙂 Ibland önskar jag att jag var kille och slapp mensvärk!!
Till farsdagmiddag serverades fylld lövbiff och klyftpotatis och efter det ost och kex, det blev en riktigt god middag 🙂
Ikväll är det mys här hemma som gäller och jag ska nog fortsätta äta upp lite onyttigt smaskens eftersom det är sååå synd om mig ha ha! Just nu tar Isabella och G kvällsbadet tillsammans.
Hoppas ni har haft en bra helg allesammans, jag är iallafall väldigt nöjd med vår!
Imorgon ska vi hem till Sofi & Elis och hälsa på , det ska bli kul.
Hoppas ni får en mysig söndagskväll!


Isabella läste en saga för Tjorven imorse

Isabella ger Tjorven sin sele och berättar att vi ska gå ut på en promenad

Tjorven på promenad

Det ska klättras och busas

Isabella leker med sin favoritcirkus


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.