Vår torsdagsmorgon

Vår morgon började tyvärr inte så jätte bra….Isabella vaknade vid 5 och jag gjorde några tappra försök att få henne att somna om och vid 6 sov vi igen efter lite välling och sång. När vi vaknade nästa gång var det lite mindre trevligt för blöjan hade nämligen läkt…det är ju tur att det inte händer så ofta faktiskt. In med Isabella i duschen och ta bort sängkläderna. Men när jag hade tagit Isabella ur duschen så hann hon kissa på badrumsmattan innan jag hann få på blöjan, så det var bara in i duschen igen och ta bort mattan….tur att solen har tittat fram idag för det gör en på så bra humör 🙂 Vi saknar pappa G som fick lov att sova kvar på jobbet inatt, dels för att vi inte har bytt däck och sedan så jobbade han sent och tidigt idag. Nu håller vi tummarna för att han kan komma hem och äta middag med oss ikväll men han ska eventuellt hålla i en vinprovning ikväll. Men lite mys och se någon film kan vi nog iallafall göra ikväll 🙂
Idag har vi inga planer, förutom att tvätta då…Isabella är nog lite för snorig för att gå till öppna förskolan tror jag, det blir nog en sväng in till stan istället. Idag är det grönt och kallt ute, vad gör ni idag?
Hoppas det blir en torsdag!

Isabella undersökte fåtöljen på morgonen


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.