Dan före dopparedagen

Ja då är det julafton imorgon, känns lite konstigt men det ska bli mysigt. Skönt att få vara ledig och få umgås med sina nära och kära. Ikväll ska vi hämta upp min mormor och sedan åka ner till min syster med familj i Linköping där min mamma redan är. På vägen ner ska vi svänga in hos min farmor och farfar och lämna klappar. Så idag hoppas jag att min kära familj där hemma packar färdigt så det slipper bli så stressigt när jag kommer från jobbet. Det är ju mycket som man ska ha med sig numera när man har en liten sötnos 🙂 Men vi har varit förutseende och skickat en hel del klappar med min mamma och vi slipper dessutom att släpa vagnen med oss så det känns rätt okej ändå. Vi lär ju tyvärr inte vara ensamma på vägarna idag så vi ska köra försiktigt och hoppas på att alla andra oxå gör det! Så alla ni som ska ut idag, ta det lugnt det är bättre att komma fram lite senare än att inte komma fram alls!!!
Hoppas ni alla får en superduper-mysig jul tillsammans med era nära och kära!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.