Helgen

I lördags vid lunch kom min mamma och hämtade mig, Isabella och Tjorven och sedan spenderade vi lördagen och söndagen nere på landet. Mamma tog med Isabella på samhällets lilla julmarknad medans jag låg hemma hos mamma och vilade och det var sååå skönt. Jag låg där superskönt i mammas säng, hon har en såndär som man kan ställa in med fjärrkontroll, och lyssnade på tystnaden. När jag låg där kom jag att tänka på när jag senast sov så länge mitt på dagen och kom på att det nog var i april senast när jag hade hög feber, så jag hade lite att ta igen ha ha!! Tack snälla mamma för all hjälp utan dig hade jag nog inte varit på fötterna idag och kunnat gå och jobba i morgon!
Idag kom G ner oxå och gammelmormor kom över och vi åt lunch ihop allesammans innan vi satte igång att flytta ner alla mammas saker från det tillfälliga förrådet till det nya fina förrådet, så nu är det gjort! Ikväll har vi myst och tagit det lugnt eller dvs att Isabella bara har farit fram 150 istället för 180 he he!! Isabella har kommit på ett nytt läte det låter lite skorvligt, lite som ett rullande r, mamma frågade om det skulle bli en liten skåning av henne ha ha!! Men jag tror att det är att hon vill lära sig franska 🙂 Hemma hos mamma har Isabella som vanligt försökt att få tag på min kissekatt Fanny och till Isabellas stora förtjusning så fick hon klappa henne en kort kort stund och man riktigt ser hur hon lyser upp och då även bara om hon ser en kissekatt.
Hoppas ni har haft en lika bra helg som Isabella har haft denna helg!


Isabella som alltid sliter av sig mössan efter typ 2 sekunder skulle ha
den på sig och satt och lekte i 20 min innan vi åkte ner till mormor 🙂


Isabella på kissekatt-jakt


Isabella säger god morgon till mormors fiskar

Tittut!
Isabella älskar att leka tittut med allt hon hittar som hon kan "gömma" sig bakom som här en handduk men annars går en strumpa lika bra 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.