Jullunch

Idag mår jag lite bättre igen och vi åkte som planerat ner till G:s familj på jullunch. Det bjöds på god mat och Isabella fick öppna ännu flera paket 🙂 Isabellas näsa rinner lite och hon har inte ätit så bra idag men jag såg att en stor tand i överkäken håller på att spricka igenom så det har sina förklaringar, stackars Isabella!! I morgon åker vi ner till min mamma och vi ska stanna där hela veckan. Mamma ska vara barn- & hundvakt dom dagar som jag jobbar för det har kört ihop sig lite med G:s och mitt schema.  Sedan så ska vi fira nyår där nere med min barndomsvän Anna och hennes andra halva som är uppe från Göteborg och hälsar på, det ska bli riktigt mysigt. Men därför kan det eventuellt bli ganska tyst här på bloggen, men det beror på om jag hittar skivan till kameran och kan installera programmet på mammas dator. Det återstår att se 🙂 I annat fall vill jag önska alla mina läsare ett riktigt GOTT NYTT ÅR!! Jag återkommer och summerar året 2008 mm men så länge får ni njuta av alla tusen bilder från vår jul!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.