Nu är det jul här i vårt hus…..

                                

I eftermiddag var min mamma och min mormor redan här hemma tillsammans med Isabella när jag kom hem från jobbet. Det är så roligt med besök och Isabella har lekt och busat med dom hela eftermiddagen och kvällen medans jag har kunnat julfixa lite här hemma. Julbocken, Efraim, små tomtar, lyktor, lilla granen, glaskulor och alpelsiner med nejlikor pryder nu vårt hem. Nu är det julstämning hemma hos oss! Isabella somnade som en stock efter att ha busat och lekt med sin mormor och gammelmormor.
Just nu har jag sett  "På spåret" och snart ska jag gå och göra Rocky road som vi ska ha och bla bjuda på imorgon när Sofi, Stefan och lille Elis kommer hit och dricker glögg.
Hoppas ni har haft en bra fredag och att det blir en bra helg!
                


Isabella sover sött

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.