Skansens julmarknad

Idag gav jag och Isabella oss iväg till Skansens julmarknad tillsammans med Sofi, Stefan och lille Elis. Det var bra att vi kom iväg på något så vi kunde låta G få sova ut lite innan han skulle till jobbet igen. Det fanns en massa bra saker på marknaden, vi köpte hjortronsylt och skogshallonsylt. Tyvärr blev det en snabbvisit på marknaden för att det började att regna när vi gick på marknaden så det var bara jultomtar, bockar och julpyntet som fick stå för julstämmningen 🙂 Det är den andra julmarknaden för Isabella i år och det har regnat på båda!!! Sofi fiskade i fiskdammen åt barnen, dom fick varsin söt fisk, reflex och karusellbiljett. När vi kom hem stod en fin gran på balkongen, det var Gs uppdrag innan han åkte till jobbet. Jag vill bara tillägga att JAG lät honom åka och välja gran helt själv, mitt kontrollbehov kanske håller på att ge med sig 🙂 Jag lyckades alltså övertala G i år om att vi faktiskt ska ha och får plats med en gran här hemma, ingen jul utan en riktig gran!!! Jag är uppväxt med traditionen att klä julgranen på kvällen den 23:e men i år eftersom vi åker bort så har jag kommit på kanske en ny tradition att klä den på 4:e advent, då får vi ju oxå njuta lite mer av doften och dom fina kulorna. Vi kommer inte att släpa Isabellas stora julklappar som bobbycar och dockhus utan vi tänkte ha en liten egen julafton på juldagskvällen. Jag tror att Isabella får tillräckligt med klappar på julafton ändå, dessutom är det ju roligt att få öppna paket en dag till 🙂
Hoppas ni har en bra lördag!


Vårt inköp från julmarknaden 🙂

Sofi fiskar i fiskdammen

Elis kollar in fångsten

Sofi & jag åt varsin god våffla med hjotronsylt & grädde, mums!

Isabella med sin nya fisk på väg hem igen

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.