Snart är det ett nytt år….

Då är det redan näst sista dagen på år 2008, helt sjukt va fort året har gått! Jag pillar på ett 2008-inlägg och det blir nog ett annorlunda än förra årets tillbakablick då jag oxå hade en i bilder. Denna vecka bor ju jag, Isabella och Tjorven nere hos min mamma och jag pendlar till jobbet därifrån. Usch säger jag bara för att behöva gå upp 1 timme tidigare och dessutom skrapa bilrutorna i – 7 grader på morgonen, jag är ju bortskämd med att det vanligtvis tar mig 4 min med cykeln till jobbet!! Men nu vet jag att vi inte ska leta boende så långt från stan iallafall 🙂
Isabella stackaren är helt ur fas, hon varken äter eller sover bra. Det ända vi lyckas få i henne är vatten som hon klunkar i massor men ingenting annat inte ens ärtor, korv eller blodpudding som hon annars älskar. Mamma såg igår att det är 3 stycken tänder som håller på att spricka igenom i munnen men man ser vitt numera så det kanske inte är så mycket kvar nu!! Hoppas Hoppas!! Känns ju inget kul att lämna Isabella till mamma på dagarna men men dom verkar ha kul ändå. Jag känner mig lite som ett vrak av att inte må så bra själv, inte få sova och åka i ottan till jobbet. I natt eller rättare sagt tidigt imorse väcktes jag av att Tjorven satt och hostade slem och halvkräktes sådär fräscht. En kvart senare kräktes Isabella upp den lilla välling som jag lyckats få i henne tidigare på natten. En härig natt/morgon! Imorgon om Isabella inte blir sämre så ska vi fira nyår med min vän Anna och hennes Alex som är hemma från Göteborg och hälsar på, det ska bli jätte mysigt. G jobbar tyvärr så vi pussades igår och sa "Vi ses nästa år!" Känns lite tråkigt men så är livet ibland!
Jag hittade skivan till kameran, kom ihåg batteriladdaren men glömde helt bort kamerasladden för att kunna ladda in bilder nere hos mamma!! Ska hem en sväng efter jobbet idag så jag ska försöka att komma ihåg den då 🙂 Minnet ni vet..
Hoppas ni får ett gott slut på året och en god början!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.