Torsdag

Idag var Isabella och G iväg på ett uppdrag åt Isabellas mormor. Dom inhandlade en barnstol till mormors bil så nu kan Isabella ut och åka med mormor när som helst 🙂 Det har ju ibland ställt till vissa problem som tex den där helgen när jag mådde så dåligt och mamma skulle komma upp och hämta oss på fredagskvällen men då fanns ju bilstolen i vår bil på Gs jobb….Så vi fick vänta till lördagen. Men nu finns det inga hinder längre, nu kan vi ge oss iväg på utflykter med mormor utan att behöva planera i förväg 🙂
Isabella blev ju jätte intresserad av stolen och var tvungen att undersöka, pilla och självklart provsitta 🙂
I eftermiddags kom mormor upp för att hämta bilstolen och lite av våra julklappar så att vi får bättre plats i bilen när vi ska åka ner och fira jul. Skönt! Vi bjöd mormor på middag och Isabella och hon lekte medans jag kunde slå in några julklappar och fixa lite.
Hoppas ni också hade en bra torsdag!


Isabella undersöker nya bilstolen till mormors bil        Man måste provsitta en snabbis oxå 🙂

Isabella fixar sitt kvällsbad. Alla badleksakerna ska ner i badkaret innan man kan hoppa i

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.