Pysslig

Det var inte det enklaste att hitta ett par shorts i lördags inför vår resa kan jag tala om. Vår och sommarkläder börjar att titta in i affärerna men än så länge är det för tidigt för shortsen att titta fram tydligen he he!! Men när jag var påväg att ge upp mitt letande så sprang jag in på Oasis i Gallerian och där på en rea-snurra hängde ett par gröna shorts! Jippie ett par shorts tänkte jag men gröna ville jag definitivt inte ha. Jag köpte dom och sedan ett paket med svart textilfärg i hopp om att kunna få ett par svarta shorts som passar med på resan. I går kväll färgade jag dom, det är inte första gången som jag färgar kläder och vissa gånger har det blivit bra men det har även hänt att det inte har blivit som jag tänkt mig 🙂
Vi väntade med spänning kan jag tala om…
Det blev som jag misstänkte innan att färgen inte skulle fästa på tråden men det gjorde inte så mycket faktiskt eftersom jag inte orkar byta ut dom gröna knapparna. Jag blev ganska nöjd ändå och dessutom hoppas jag ju på att dom bara ska passa nu och att jag aldrig aldrig mer behöver ett par så "stora" shorts att klämma ner arslet i 🙂 Hoppas ni har en bra tisdag!


Före…

Två nyfikna tittar in i tvättmaskinen i hopp om att se något eventuellt gott resultat

Efter…
(Efter-bilden kanske inte blev så dunderbra för det hade ju blivit så mörkt på kvällen när vi var klara)


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.