Söndag

Lägenhetsvisningen gick bra och jag skulle kunna "döda" för att få den!!! Det är en hyresrätt så chansen att vi får den är minimal eftersom det är några före i kön och vem skulle tacka nej till den??…Den är ganska dyr i hyra men jag skulle kunna leva på havregrynsgröt det halvåret som jag ska vara mammaledig 🙂
På eftermiddagen var vi på Elis 1 årskalas och Isabella vräckte i sig kakor (fast bra kakor som tur var), hon är ett riktigt litet kakmonster precis som sin mor 🙂 Elis bjöd även på jätte smarriga pannkakor och barnen fick fiska fiskdamm och fick en påse full med en massa roliga saker. Isabella var helt slut efter all lek och bus med killarna (Isabella var enda tjejen bland 5 killar i olika åldrar) så hon somnade på vägen hem. I kväll blir det en lugn myskväll, G är ledig så det ska vi ta till vara på!
Hoppas att ni har haft en bra helg!

Isabella gör sig redo för att gå på kalas

Elis var så fin i sin skjorta & slips


Födelsedagsbarnet ser lite förvånad ut


Isabella fick prova Elis sittsäck

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.