Torsdag

Idag har det varit en rätt tung dag på jobbet, jag har märkt att jag kan tycka att vissa ärenden på jobbet är mycket jobbigare att skaka av mig än vad det har varit tdigare. Jag har blivit mycket känsligare sedan jag fick barn men men….då är det skönt att komma hem till min lilla solstråle 🙂 Visserligen var hon inte så mycket solstråle ikväll för hon har varit riktigt gnällig faktiskt men det är ändå toppen att få komma hem och vara med henne!
Ikväll blev det riktigt kallt igen, det var minus 5 när vi gick på kvällsrundan med Tjorven. Burr! Men Isabella ville ändå promt leka i sandlådan och klättrade själv upp och satte sig och försökte kraffsa i den frusna sanden. Jag fick bära henne därifrån vilket inte var så populärt kan jag tala om…
Hoppas ni har haft en bra torsdag, nu ska jag ta och packa vidare!

Isabella på kvällspromenad
Isabella har fått syn på en hare
Isabella leker i sandlådan


Kram å Hej

              
 

Leave a comment

Your email address will not be published.