Trettondag jul

Igår förmiddag städade vi ut det sista av julen här hemma. Vi alla hjäptes åt eller Isabella plockade väl mest ur sakerna som vi lagt ner i kartongen 🙂 På eftermiddagen kom några vänner till oss över och deras son Kristoffer och Isabella lekte för fullt med varandra. Vi bjöd på våfflor till lunch/fika och barnen fick fruktsallad. På kvällen jobbade tyvärr G men jag, Isabella och Tjorven tog oss ut på en promenad i snön. När vi kom hem kröp Isabella och jag ner i ett varmt bad. Isabella plaskade nog mer än vanligt och var glad så vi fick torka badrummet lite extra igår 🙂 
Nu har jag fått ihop ett par inlägg så jag kommer i fatt från vårt lilla uppehåll här på bloggen så nu kanske jag bara bombarderar er med en massa inlägg ha ha!! Jag är faktiskt imponerad över att jag hade tålamodet att få ihop det för våran mus till datorn är trött och sliten efter allt mitt bloggande så vänsterknappen fungerar inge vidare så man blir tokig!
Här kommer några bilder från idag. Hoppas ni hade en bra trettondag!


Isabella & Kristoffer leker med cirkusen

Båda två skulle sitta i Cissis knä och höra en saga


Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.