Äntligen fredag!!!

Idag är det äntligen fredag och helg!! Jippie! Helgens planer har varierat fram och tillbaka under veckan men jag tror att det kommer att bli en kanonhelg med kalas på söndag och vi ska ha visning av vår lägenhet. Eventuellt blir det bad som vi planerat imorgon men det beror på hur städning och fix av lägenheten går i kväll. G stod med rengöringsmedlet i högsta hugg redan när jag gick i morse men han ska hjälpa sin ena syster att flytta lite saker idag så vi får se hur mycket det blir att göra i kväll.
Igår kväll var jag och Sofi iväg och testade ett PT cirkelpass dvs 8 stycken olika konditionsstationer och jag kan säga att det kändes 🙂 Det kanske inte var så dundersmart eftersom min kropp inte är 100% ännu men jag tänkte att jag kanske kunde lura in kroppen på rätt spår igen -hälsans spår! Det är inte många gånger i mitt liv som min kropp har sagt "Hallå hallå det här går inte" Men jag kom upp utan problem ur sängen imorse så det var skönt! Jag trodde faktiskt att jag skulle ha jordens träningsvärk men det börjar komma smygande nu litegran och jag känner mig helt slut idag!
Hoppas ni får en bra fredag och en bra helg allesammans! Vad ska ni hitta på helgen?

                                            Isabella var i lekparken igår med sin pappa och Tjorven

Kram å Hej

               

Leave a comment

Your email address will not be published.