Delikat fredag

Idag passade jag på att gå hem lite tidigare från jobbet när möjligheten gavs. Vanligtvis så är vi ju underbemannade och jag jobbar i regel över ungefär 45 minuter varje dag så det gäller verkligen att ta chansen när man får den. Att det blev på en fredag var ju en riktigt bra bonus 🙂
Vi åkte bort till delikatessaffären Erssons i Fruängen och handlade några ostar, skagenröra, kvalitetschoklad och en baguette för att förhöja vår städ- och tvättkväll som vi har idag. Det är ju alltid lite trevligare att städa med ett glas vin och lite smått och gott. Mmmm det blir en bra start på den här helgen också 🙂
Hoppas ni har haft en bra fredag och att ni nu får en toppenhelg!
Nu är det dags för oss att gå till tvättstugan och klockan åtta är det ju säsongspremiär av  "Så ska det låta" 🙂


En glad Isabella påväg hem från Fruängen

En påse med smaskens


En av ostarna vi köpte är en pestoost . Den ser giftig ut men den är supergod.
Vi har blivit rekomnderad denna ost av flera och dom hade helt rätt för den är god.


Isabella varvar ner med en bok och några bilar och snart är det dags att säga god natt!

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.